Třeboň

Třeboň 2014 Po příjezdu z Berounky jsme si dali víkend na zotavenou a regeneraci a v pondělí se vydali na týden do Třeboně. Tedy, původně jsme měli jet jen do čtvrtka, pak měl následovat přesun do Vrbného, kde jsem si chtěl užít kanálu a raftových závodů. Bohužel to nedopadlo, naražená ruka mi vystavila stopku, jak by řekl Čapoun. Takže jsme si to užili v Třeboni až do soboty.

Všechny fotky jsou ke zhlédnutí ZDE

Celou cestu do Třeboně lilo jako z konve, v Třeboni to naštěstí trochu ustalo. Ale doboru náladu nám to nezkazilo a vyrazili jsme hned do města.
Celou cestu do Třeboně lilo jako z konve, v Třeboni to naštěstí trochu ustalo. Ale doboru náladu nám to nezkazilo a vyrazili jsme hned do města.
Následovalo povinné focení u Jakuba Krčína. Když se narodil Vojta, měl jsem takovou ideu fotit tady děti každý rok a mít z toho pěknou galerii. To se bohužel nezdařilo, ale několik fotek už odtud máme.  Bohužel Vítek neměl na pózování náladu, ale tady se alespoň neotáčí zády. Bude z něj dobrá celebrita :-)
Následovalo povinné focení u Jakuba Krčína. Když se narodil Vojta, měl jsem takovou ideu fotit tady děti každý rok a mít z toho pěknou galerii. To se bohužel nezdařilo, ale několik fotek už odtud máme.
Bohužel Vítek neměl na pózování náladu, ale tady se alespoň neotáčí zády. Bude z něj dobrá celebrita 🙂
Tady se už Vítek otáčí zády, protože se prostě fotit nechce...
Tady se už Vítek otáčí zády, protože se prostě fotit nechce…

 

...a zde už nakvašeně opouští scénu
…a zde už nakvašeně opouští scénu
Ale zatio Kubík byl z focení doslova nadšený :-)
Ale zato Kubík byl z focení doslova nadšený 🙂
V kempu jsme měli příjemnou kratochvíli - krmili jsme kachničky včetně rodinky malých. Nakonec se osmělily a chodily až k nám před auto.
V kempu jsme měli příjemnou kratochvíli – krmili jsme kachničky včetně rodinky malých. Nakonec se osmělily a chodily až k nám před auto.
Postel v autě je fajn věc, osvědčila se na výbornou. Hlavně Kubík měl kde lézt. A spát bez obav, že ho někdo vzbudí nebo že on bude v noci budit okolí.
Postel v autě je fajn věc, osvědčila se na výbornou. Hlavně Kubík měl kde lézt. A spát bez obav, že ho někdo vzbudí nebo že on bude v noci budit okolí.

 

Jediný společný výlet na kolech. Když jsem v kempu posadil Vítka na kolo, tak drobet zazmatkoval a cestou z mírného kopečka zapomněl brzdit. Šlapal stále dopředu a když jsem se ho pokoušel chytit, tak jsem slítnul z kola a narazil si ruku. Po dvou dnech jsem to nevydržel a místní felčar mi jí dal do sádry.
Jediný společný výlet na kolech. Když jsem v kempu posadil Vítka na kolo, tak drobet zazmatkoval a cestou z mírného kopečka zapomněl brzdit. Šlapal stále dopředu a když jsem se ho pokoušel chytit, tak jsem slítnul z kola a narazil si ruku. Po dvou dnech jsem to nevydržel a místní felčar mi jí dal do sádry. Ze začátku to ještě šlo, s Vítkem jsme odjeli asi dva kilometry a pak se vrátili, protože to už nešlo.
V Třéboni na náměstí mají výbornou zmrzlinu. Chodili jsme tam každý den pod podmínkou, že si kluci každý den dají nějakou jinou. A všechny byly dobrý :-)
V Třéboni na náměstí mají výbornou zmrzlinu. Chodili jsme tam každý den pod podmínkou, že si kluci každý den dají nějakou jinou. A všechny byly dobrý 🙂

 

Výlet kolem Světa.
Výlet kolem Světa.
Cestou jsme narazili na plantáže borůvek. Ostatní lidé je nesbírali, nejspíš hrozně pospíchali, aby to stihli v rekordním čase nebo čertví proč, ale nám to nevadilo. Dali jsme si veget a sbírali. Vítek borůvky nejí, ale také sbíral - důsledně po jedné :-) Zato Kubík se borůvkama futroval, až měl boule za ušima :-)
Cestou jsme narazili na plantáže borůvek. Ostatní lidé je nesbírali, nejspíš hrozně pospíchali, aby to stihli v rekordním čase nebo čertví proč, ale nám to nevadilo. Dali jsme si veget a sbírali. Vítek borůvky nejí, ale také sbíral – důsledně po jedné 🙂 Zato Kubík se borůvkama futroval, až měl boule za ušima 🙂
Je tady sobota a balení. Vzhledem k tomu, že jsme díky posteli měli všechno v autě, tak tato noční můra každého cestovatele proběhla poměrně hladce. Navíc s takovými pomocníky :-)
Je tady sobota a balení. Vzhledem k tomu, že jsme díky posteli měli všechno v autě, tak tato noční můra každého cestovatele proběhla poměrně hladce. Navíc s takovými pomocníky 🙂
Ještě naložit kola a jedééém!
Ještě naložit kola a jedééém!

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..