Nymburská pětistovka

Nymburk12 Nymburk se s námi v sobotu sice přivítal a rozloučil deštivou sprchou, ale přes den bylo krásně a nemělo to chybu. Hned u vody bylo dětské hřiště, takže o program bylo postaráno. Vojta závodil na 500 a 2000 metrů a oba závody jel velmi pěkně.

 

Fotky

Výsledky

Jak již bylo zmíněno výše, po příjezdu lilo jako z konve. Naštěstí času bylo dost, tak jsme vytáhli v autě karty a počkali, až to přejde.

nymburk20

 

Hned u vody bylo krásné hřiště, takže se tam kluci mohli bezezbytku vyřádit.

Nymburk23

 

Prvním Vojtovým závodem byla pětistovka. Oproti loňsku výrazné zlepšení, již nejel daleko za ostatními, ale i někoho předjel 🙂 Škoda, že ho jeden závodník zablokoval, když nezvládl řízení a postavil svůj kajak napříč přímo před Vojtu.

05nymburkKubík si na břehu našel fajn louži, takže si ty závody taky celkem užil.

nymburk27

 

V poledne nastal čas siesty. Kubu naštěstí nevzbudil ani hluk dětí, ani píšťalka rozhodčího na nedalekém fotbalovém hřišti.

nymburk24

Kluci tu měli kámošku Marianku, se kterou Vítek chodí (a Vojta chodil) do školky.

nymburk32Nymburk22Fotbalisti odpoledne přenechali své hřiště vrtulníku, který si bylo možno pronajmout na vyhlídkový let. Nabídky jsme nevyužili.

Nymburk30Nastal čas jít na břeh fandit.

Nymburk31

Odpledne čekal Vojtu závod na dva kilometry. Bojoval srdnatě, nechal za sebou dva borce a bylo z toho krásné 65. místo 🙂

015nymburkPořadatelé připravili cenu pro všechny závodníky. Celkem byla klika, že jsem to Vojtovi vzal, protože při vylézání na plato byl moc hrr a vykoupal se.

018nymburkPřed odjezdem už to bylo dlouhý. Kubík naštěstí vzal za vděk brusinkami a zabavil se po dobu, než jsem pobalil kluky a pomohl navázat lodě na vlek.

Nymburk29No a pak už jsme mohli vyrazit za deště k domovu.

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..