Bezzubka

vitek-kolo1 Vítkovi asi přišlo líto, že Vojtovi furt padají nějaké zuby, tak se rozhodl, že to tak nenechá. No a první zub má taky venku… Až na to, že to až tak velká sranda zase nebyla.

Šli jsme v úterý dopoledne na plácek u Vltavy, aby Vítek potrénoval jízdu, Kubík se vyřádil na motorce a Vojta si zajezdil na kole a na bruslích. Ovšem moc jsme si nepojezdili.

Vítek totiž po bkroužení několika prvních koleček nezvládl jednu zatáčku a dost drsně přeletěl přes řídítka. Následovala cesta s Martinou k zubařce, pak do Motola. Tam mu velmi příjemný a profesionální pan zubař zub vyndal a hlavně vyšťoural všechny části, na které se zub během vytahování rozpadl.

vitek-kolo2Vítek byl neuvěřitelně statečnej, každý, kdo někdy podstoupil nějaký zubařský zákrok asi ví, co to obnáší. Pak ho pan doktor nasměroval z ordinace rovnou do cukrárny s tím, že teď musí jíst hodně zmrzliny. K Vítkově zklamání jsme to ovšem následně upřesnili, že se nejedná o doživotní kůru, ale pouze o dočasný prostředek ke zmírnění bolesti 🙂

vitek-zub

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..