Elastické zamyšlení

Jestli je mi něco v oblasti módy odporné (snad ještě víc, než ponožky v sandálech), tak jsou to elastické kalhoty pro chlapy. Co na ženské postavě vypadá dobře, na chlapovi vypadá notně úchylně. Zejména to vynikne ve sportech, kde závodníci nosí pouze tenké elasťáky a nic pod tím.

Nejde o nic nového, debatuje se nad tím již dlouho. Namátkou si vybavuji nějaký protest proti sáňkařům na olympiádě, kde si někdo stěžoval, že jsou jim vzhledem k jejich poloze vleže na zádech vidět přes tenký elastický dres penisy a co s tím mají dělat v televizním vysílání, když se sáňkaři vysílají před 22 hodinou.

Na druhou stranu je fakt, že sportovci nemají na vybranou, například v takové rychlostní kanoistice v ničem jiném jezdit ani nemohou. Nevešli by se totiž do sedačky, protože loď je extrémně úzká a je tam všechno hrozně natěsno. Navíc by je normální materiály dřely a tak dále.

Když jsem tak sledoval hemžení kanoistické mládeže na závodech, napadla mě ještě jedna výhoda, kterou tento úbor skýtá. Přítomné kanoistky, fanynky a další ženské návštěvnice závodních kláních si mohou velmi přesně předem zjistit, jak je na tom potenciální objekt jejich zájmu se svou mužsku výbavou. Předejde se tak případnému nedorozumnění a rozčarování, což by mohlo mít celou řadu negativních následků na psychiku zúčastněných osob. Takže je to vlastně celkem praktická věc, že 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..