Zimou začala, zimou skončila…

Jak začala, tak i skončila. Řeč je o letošní slalomářské sezoně, která svůj příběh začala psát na Harachovce kroupami, deštěm a děsnou kosou. Ve Strakonicích jsme byli naštěstí ušetřeni krup a deště (až na pár přeháněk), ale zima taky. Co nás nezabije, to nás posílí, takže posíleni směle vyhlížíme sezonu následující.

Vítek udělal za celý rok velký pokrok, s nedělní vyšší hladinou ve Strakonicích si poradil bravurně. Lepší se i na singlu, budeme muset na něm taky občas trénovat. Příští rok spolu vyzkoušíme i debla, zjistil jsem v pátek na tréninku, že je to celkem sranda. Čeká ho navíc poslední rok v předžákách, takže je na čem pracovat.


Zlepšil se i Vojta na singlu, který si zajel závod v Plzni a Třebechovicích. No a Kuba si po roce opět zazávodil v Plzni a tentokrát nebyl poslední 🙂 Jo a vlastně jel ještě sjezdy na Lužnici v Bechyni na začátku sezony. Doufám, že zima bude přívětivá a budeme mít prostor na trénink.
Mě ta sezona celkově přišla taková podivná, asi za to může ta děsná kosa v Táboře. V Sušici jsem jel líp než v Táboře, ale furt nic moc, Kadaň byla zrušena kvůli vodě, v Plzni jsem chytnul virus a namísto závodění jsem seděl na toitoce nebo zvracel v lese, spokojený jsem pořádně byl až ve Strakonicích, kde jsem ale vypustil neděli kvůli celkové únavě materiálu a brzkému odjezdu domů.

Se soudružskou otevřeností musím přiznat, že do Strakonic jsem balil s největším odporem. Jednak balení nesnáším tak nějak obecně, a druhak cpát na střechu lodě včetně debla v zimě a hustém dešti – to je něco, co bych si dokázal i odpustit. Když jsem tak pobáhal kolem auta, snažil jsem se duchu najít na celé téhle taškařici nějaké pozitivum. „Nemusím balit ledničku a taky tam nevypiju tolik piva,“ napadl asi jediný možný argument.
Faktem je, že ve Strakonicích se sejde fajn společnost a večírky jsou pamětihodné. Což vyšlo i letos a pěkně jsme si zabékali. Když nás po třetí hodině ranní vyhazoval v neděli maník z hospody, tak pronesl: „Mám takové deja vu. Před rokem jsem tu z hospody vyhazoval ty samý lidi“. No, něco na tom bylo 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..