Vánoce, Vánoce, přicházejí…

Podobně jako v jiných domácnostech, i my jsme 24. prosince oslavili narození Ježíška, nazdobili stromeček a napjatě očekávali, zda-li nám Ježíšek přinese nějaký ten dárek.

Po večeři přišly na řadu koledy. Vítek se překonal a zahrál na kytaru. Neváhal ovšem přerušit píseň a vytknout mámě, že hraje cikánské géčko, namísto standardního.

Dědu koledy zaujaly, byť do úrovně Zlatého slavíka nám něco málo schází 🙂

Aby měl Ježíšek prostor k nám nějaké ty dárky donést, vyrážíme pravidelně prskat prskavky na Zvonici. Letos jsme to obohatili o zapálení svíček na hřbitově – za tmy tam zářily desítky svíček a vypadalo to impozantně. Po návratu jsme zjistili, že pod stromečkem opravdu něco je, takže chvíle napětí a dravá zvěř byla vpuštěna do arény…

Než se ale přistoupilo k rozbalování dárků, došlo na povinné fotéčky do albíčka. Tahle je speciální pro Michala z Bohemky, Vítek na ní má čepici z předvánoční projížďky.

No a tady je jedna veselá, ale už moc nezdržovat a jde se na to!

No a tuhle fotku jsem pořídil asi v jedenáct v noci a pracovně jsem jí nazval Game over…

Abych to krátce shrnul, tak nejvíc mi daly zabrat dárky pro Vojtu. Ježek v kleci nejde vyndat ani za pomoci googlu a youtubu, a zapojit motorek z lega technic do kamionu si vyžádá dokup dalších dílků. Objednal jsem jich na netu asi za tři kila, tak snad se to povede. Co s tím ježkem, to ale fakt nevím… Když jsem se ho v noci snažil vydolovat ven, tak mi došlo, že je vlastně klika, že se mi to nepovedlo. Protože jak bych ho asi měl dostat zpátky?