Slavil jsem narozeniny, Uširváč taky a bylo to príma

Uširváč Aby nedošlo k mýlce, narozeniny jsme slavil 3. června ve Vagonu, aby si někdo nemyslel, že snad je mám teďka nebo že měsíc v kuse kalím (to bych nejspíš nepřežil, jsem již starý a houby vydržím). Bylo velmi úchvatné a dokonalé, dorazili Skořepka, Hanka, Diana, Mário, Kája a díky tomu, že nám Simona hlídala Vojtu, tak i mohla i Martina 🙂

Fotky
Uširváč měl jako hosty Jamajku a Bohouše Zatloukala (a ještě i další ex členy HP Vítka Malinovského, Emana ET Kandla a nevím už přesně kterou zpěvačku, myslím že Alenu Daňkovou), kteří už nehrajou v Hudbě Praha, neboť tato nastoupila pro mě nepochopitelnou cestu ke zničení svého renomé a při naprosté ztrátě soudnosti zbývajících členů je už jenom zoufalou karikaturou seba sama. HP je moje srdeční záležitost, ale na současný soubor opravdu raději nechoďte, je to trapné a nedůstojné, bohužel 🙁 Umění v nejlepším přestat je opravdu umění a bohužel není dáno každému… No ale není třeba až tak moc věšet hlavu, protože pokud si člověk chce poslechnout HP na velmi, ale opravdu velmi kvalitní úrovni, tak je tu Uširváč, což je revival HP, podle mého soudu mnohem lepší než současná HP. Uširváč má prostě „koule“, baví je to a hrajou s neuvěřitelným nasazením a radostí, stačí jenom chvíli pozorovat zpěvačky Uširváče a pak dvě unylé děvčice z HP.
Dýchánek
Docela mě potěšila náhoda, když se sešel koncert Uširváče k 10. výročí existence souboru společně s nějakým výročím mé existence (počty mi nikdy nešly, takže si to spočítejte sami, narodil jsem se už docela dávno).
Koncert byl super, bohužel nás nezbytnost odejmout mé sestře pečovatelské břímě přinutila opustit Vagon relativně brzy po půlnoci, Kája tam zůstal asi do čtyř. Fakt jsem si to užil (a Simona Vojtu rovněž, nějak v jedenáct přestal spát, tak aspoň měla nějakej rozumnej program 🙂 ). Tož tak.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..