Mejdan

03 Vážení přátelé, nedělám to sice rád (jak jistě víte, mám k pivu a poslechu hlasité hudby dost zásadní odpor ), ale vzhledem k tomu, že si to situace žádá, nelze jinak. Narození potomka vyžaduje jisté oběti, takže se v pátek v odpoledních hodinách vydám s dalšími zájemci do hudebního prostoru Vagon na Národní třídě, kde za poslechu oblíbené skupiny Krausberry bude probíhat oslava na počest Vítka. Já zde navzdory svému životnímu stylu a přesvědčení vypiji několik mnoho sklenic těch odporně hořkých piv, která mi vlastně vůbec nechutnají a za poslechu hlučné rockové hudby zde setrváme až do časných ranních hodin.

Pro rodiny s dětmi mě napadlo nedělní odpolední posezení v baru u modřanského kina kousek od cyklostezky, kde se nekouří a kde bychom mohli spořádaně s dětmi kalit až do bezvědomí a příjezdu sociálky společně s pracovníky záchytné stanice. Využít se dá i nedaleká cukrárna, děti se mohou provětrat na motorkách či následně u nás na zahradě na pískovišti.

Zájemci nechť mi pls dají vědět, jestli se některé z akcí zúčastní, abych je mohl v případě změny programu informovat. Tož tak.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..