Zakousnu se a vytrvám, však ono to půjde!

Vojta už suverénně drandí na kole a tak se jeho mladší brácha, veden tímto zářným příkladem, snaží osedlat odrážedlo. Motorka, kterou máme doma, je mu už hooodně malá a větší kupovat nehodláme, takže mu nic jiného nezbývá. Ovšem, začátky tedy nejsou rozhodně lehké!
Vítek odrážedlo neodmítá, pouze mu zatím nějak nejde sednou si na sedlo a odrážet se nohama. Na odrážedle se tedy přemisťuje chozením. Vždycky mě napadne, že to musí být hrozně namáhavé, ale on se rozhodl vytrvat. Tvrdošíjně si bere odrážedlo a vydává se s námi i na relativně daleké vycházky. Příklad staršího bráchy drandícího na bicyklu je opravdu neodolatelný. Já doufám, že během dohledné doby nad nástrahami odrážedla slavně zvítězí a naše cyklistické vyjížďky získají nový rozměr. Zatím je nucen celou cestu absolvovat ve vozíku, což by nyní odpadlo a i on by se mohl pořádně projet.
Právě v přístupu ke zdolávání problémů je rozdíl mezi Vítkem a Vojtou. Zatímco Vojta by to už dávno zabalil, že ho to nebaví a nejde mu to a kdesi cosi, Vítek vytrvale a bez diskusí chodí s odrážedlem a nestěžuje si. Tak mu držme palce 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..