Drobet narušený koncert

Pospíšil a ZatloukalVčera to byl takový kapku hektický den, respektive odpoledne, neboť jsem stíhal trénink na kanále, trénink v Braníku a následně ještě koncert Pospíšila se Zatloukalem v hospodě Nad Viktorkou.
Na Žižkov jsem dorazil vcelku zavčasu 😎 , umělci naštěstí nekvaltovali se začátkem vystoupení, což bylo dobře. Martina obsadila stůl, ke kterému si po chvíli přisedl Bohouš s Lubošem, takže jsme následně i docela zajímavě pokecali. Dobrou zprávou je, že Bohouš má ještě doma nějaké písničky Franty Stralczynského a pokud to dobře dopadne, tak je jednoho krásného dne vydá.
Koncert měl od začátku dost hlasitou a nepříjemnou zvukovou kulisu od jakéhosi kámoše umělců, který byl nalitý jak dělo a neustále se velmi hlasitě projevoval, což nás dost rušilo. Jak se nakonec ukázalo, rušilo to nejenom nás, jeden člověk mu dokonce nabídnul kilčo, když bude až do konce produkce držet zobák. Nicméně o přestávce jsme požádali Bohouše, jestli by mu nemohl domluvit, což se stalo a pak byl již klid.
Zajímavá situace nastala, když při Letní nocí Bohouš vypěnil na jednu paní, která se neustále pohybovala s fotoaparátem před umělci, a následně se tam začala vyskytovat s mobilem u ucha. To už Bohouš psychicky neunesl, přestal hrát a paní seřval. Ona se sice snažila vysvětlovat že chtěla, aby si koncert poslechla i dcera, která je doma, a že je poslouchá už asi sto let, nicméně by měla být kapku ohleduplnější. Stačí položit mobil nenápadně na stůl a né se motat uprostřed sálu.
Koncert pak sice pokračoval, jenomže už se ztratila taková ta fajn komorní atmosféra, která je pro tenhle typ hudby nezbytná. V deset hodin pak koncert ukončili policajti, kteří si přišli pro majitele hospody Igora, jenž měl nějaký problém s dopraváky či co.
Během koncertu dorazil Jarda, který měl nějakou návštěvu, tak jsem po skončení produkce dali ještě nějaké to pivko a zamířili na tramvaj. Koncert nebyl špatný, ale těch rušivých vlivů bylo nějak moc najednou… 😐 No, snad jsme si to vybrali zase na dlouho dopředu 🙂

1 komentář u „Drobet narušený koncert

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..