Vodička s dětičkama

Protože se to kvapem blíží, tak zveřejňuji pár informací ohledně této akce. Sraz bude ve čtvrtek 24. července v Chrástu u Plzně, konkrétně v kempu U Dolanského mostu. V pátek ráno vyplujeme na vodu, ženy s nejmenšími robátky se budou přemisťovat osobními vozy. Skončíme v neděli kolem poledního, abychom se stihli v klidu a pohodě vrátit pro auta k Dolanskému mostu a následně odjet do Prahy.
Kde přesně budeme spát a kam dojedeme – to bych asi nechal přímo na vývoji situace (ta se zejména na horách mění každou hodinu), počasí a tak dále. Doufám, že se nám podaří doma někde vyštrachat itinerář Berounky, abychom si určili alespoň nějaký cíl, nicméně nebral bych to jako dogma. Díky tomu, že budeme mít s sebou pořád auto, tak se nemusíme vázat na jeden kemp, kam musíme po vodě dojet. Uvidíme, jak to bude děti bavit, to bude klíčová otázka.
Pro dětičky vezmeme raft, nakonec asi menší colorado, páč dětiček nepojede tolik, aby se vyplatilo brát něco většího.
Co se lodí týče, zatím to vypadá, že by nemuselo být nezbytně nutné si něco půjčovat, uvidíme. Pokud máte někdo doma pádlo, tak si ho vemte, mohlo by se hodit a já si nejsem jist, kolik jich doma vlastně mám, ale moc to nebude. No a jak vypadá předběžně účast?
Kolmani
Dandy family
Štětkovic
Petráci
Hanka
Je možné a pravděpodobné, že se ještě počty účastníků změní, nechme se tedy překvapit, jak to celé dopadne. Pokud někdo mezi účastníky není a chtěl by být, tak mi dejte vědět nejlíp do diskuse pod článek. Tož tak.

2 komentáře u „Vodička s dětičkama

  1. Ahoj , s tou vodou to vidím opravdu , že na 90 % ne. Pokud by se zadařilo, příjela bych určitě s naším škvrňákem brňákem sama a v takovém případě bych mohla vzít i nějaká pádla. Zdar Káča Brno

  2. Nazdarek, tak ja bych mohla jet maximálně na víkend. Tzn. že bych v patek nekam dojela a chytla vás, pokud je to takhle možné??? 🙂 Hanka

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..