Veselé Velikonoce

VelikonoceAhoj všici, rád bych Vám popřál za Kolmany hezké a slunečné Velikonoce a holkám málo modřin (slibuju,že já budu gentleman ;-)).

Doufám,že jste si tři dny volna užili všichni stejně skvěle jako já. V sobotu jsem byl s mámou na jarmarku v Úštěku a při té přiležitosti se mnu máma vymetla každého příbuzného na trase ;-). Ale nutno podotknout,že to byl supr den. Asi ale stejně nejlepší to bylo u strejdy Mirka. Tam jsem mohl běhat po zahradě, honit Betynku a taky ji samozřejmě hladit, viděl jsem slepice a mohl jsem si vlézt ke králíčkům do králíkárny. No a v neposlední řadě mi teta dala misku plnou mých oblíbených piškotů a k tomu přidala ještě ty,co jsem neznal, takový velký politý čokoládou a plněný marmoškou …. no co vám mám povídat, bylo to supr. Ale i u ostatních jsem se měl skvěle. U strejdy Zbyňka se mě chopila teta,ukázala mi jejich chatu (máma ji neviděla,heč), a pak mě vzala na takovýho hezkýho pejska. No a u tety Bóži bylo taky dobře,tam jsem konečně dostal od mámy oběd a měl tam na hraní své oblíbené ovoce ;-).

V neděli máma na rychlo volala dědovi,že bychom dorazili. A tak jsme jeli. A bylo to dobře. U dědy bylo úžasně. Celý den jsem běhal po zahradě, chtěl chytat Betynu,ale přece jen už je to dáma v letech a nějak neposlouchala,když jsem jí pořád posunoval,aby utíkala. Tak jsem si našel holt jinou zábavu. A s dědou to nebyl až tak velký problém. Prolezl kůlnu a vyndal mi kolečko, motorku a nějaké bábovky a autíčka ;-). No paráda. A pořád si se mnou hrál. Večer, když jsme dorazili,na mě ještě čekal první letošní táborák. Máma si opekla buřta a dala si pivko a já měl dvorní chůvu Madlu,která se mi věnovala. No prostě úžo….. :-).

No a dneska po snídani jdeme přepadnout nečekaně babču a vyšupat ji,tak doufám,že má pro mě připravenou nějakou koledu. Tak mi držte palce a zatím ahoj

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..