Fotky leden-únor 2011

Uplynulo zase hodně času,ale nebojte,máme se dobře,kluci rostou jako z vody. Teda hlavně Vítek. Jen tak na okraj,v 10ti měsících měl Vítek 11,120kg a 75cm :-).To Vojta tuhle váhu měl skoro v 1,5roce ;-).
Jinak to je šikulka,rád vám zamává,když budete vy,nebo on sám odcházet,dokonce to i slovně doprovodí „papa“.Ukáže vám také, jak je velký a s trochou fantazie zatleská. Hlavně,když ho budete chválit,jaká to je šikulka. Nejoblíbenější slovo je ovšem „mnam“ a „bába“. Dá kroužky na tyč, a když bude dobrý den,postaví jednu kostičku na druhou. Umí už vylézt na postel a slézt z ní. A co je úplně nejlepší, zvládl první uspávání bez mámy,která pařila na třídním srazu. Takže táta nelenil a ihned mi objednal lístky do Besedy.Hurááá!
A i Vojta dělá pokroky. Vyzkoušel si lední brusle a teď, když je krásně, tak kolečkové. Včera byli chlapi na stezce a prý mu to moc šlo. Doma už přejede z kuchyně do pokoje.Také zkoušel kolo,které dostal k narozeninám, a i tam to neskončilo totálním fiaskem. Byli jsme na dni otevřených dveří ve školce a tam se zapojil do programu a už se těší,tak snad mu to zůstane a hlavně, snad ho tam vezmou.
Takže nezbývá nic jiného, než konstatovat, že máme doma opravdu šikovný chlapy a jsme na ně náležitě pyšní.
Přikládáme fotky z prvních dvou měsíců tohoto roku.[nggallery id=21]

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..