Závody na Kamenici a Vítkovy 5. narozeniny

kamenice Raftové závody na Kamenici o víkendu 18.-19. dubna jsme spojili s výletem do Jizerek a oslavou Vítkových pátých narozenin. Bydleli jsme i s ostatními hustými whitewatery (čti vajtvótry – další úvod do hustého vodáckého slangu je zde) Kuzmou, Jurášem s famílií a Hankou u Dufína na chalupě a užili jsme si to náramně. Počasí vyšlo, děti zlobily přiměřeně a na závodech jsme taky nedopadli úplně špatně.Nejdřív to hlavní, proč jsme tam vůbec jeli, to jest závody. V sobotu se mi jelo dost děsně, ale byla z toho 14. příčka. V neděli jsem měl z jízdy o mnoho lepší pocit, a byli jsme 19. A pak se v tom vyznej… Každopádně oba výsledky jsou slušné, ten sobotní je slušnější než ten nedělní, ale neznamená to, že by ten nedělní byl nějaký nevychovaný nezdvořák.

Posádka Regulus na KameniciV sobotu ráno byla děsná kosa, kolem chalupy byl dokonce poprašek sněhu. Dokumentaci jsem neprováděl, protože ráno před závody jsem nervózní a na takový blbosti nemám kdy, navíc si myslím, že sníh jste už všichni stejně viděli. Dětičky nám pomohly nafouknout raft a pak se vydaly zpět na chalupu, zatímco my jsme se vydali do peřejí bojovat o cenné vteřiny, potažmo body.

kamenice1Odpoledne byl připraven mejdan na počest Vítkových narozenin. Jako hlavní dárek dostal legovou policejní stanici, ale ta na něj čekala až doma. Ale ani tak neodjel z víkendu s prázdnou 🙂

kamenice5Odoledne následovala vycházka za účelem návštěvy nějaké místní hospody.

kamenice9Večer byl večírek, ale z toho fotky nemám. Určitě nám to tam ale moc slušelo 🙂 V neděli jsme jeli závodit, zatímco ženy s dětmi se vydaly na rozhlednu.

kamenice11No a pak se zabalilo a jelo domů 🙂 Tož tak. Všechny fotky najdete tady.

 

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..