Loučení se školou a školkou a hurá na prázdniny

01 Červen byl tradičně ve znamení finišování se školním a školkovým rokem, těšení se na prázdniny a tak všelijak podobně. Vojta dokončil druhou střídu se samými jedničkami a rozloučil se s paní učitelkou Olmerovou, Vítek se rozloučil se školkou a Kuba se průběžně loučí s plínama.

FOTKY

Vojta dostal samé jedničky, přestože jsme s tím nepočítali. Ony ty známky ve škole a uplatnění reálných schopností jsou dost odlišné kategorie, ale pro pocit je to dobrý. Určitě lepší než samé pětky, že. DO třetí třídy již Vojta doostane novu třídní učitelku, s paní Olmerovou jsme se rozloučili na večírku (spíš teda odpolednírku) u ohně v modřanské rokli. U nás to ale bylo jenom takové dočasné loučení, protože od září nastoupí pod kuratelu paní Olmerové Vítek.

Ten zakončil své působení ve školce pasováním a spaním s ostatními předškoláky ve školce. Pokud vím, tak si to užil. Od září bude do školky chodit Kuba, což si moc neumím představit. Jsem dost zvědavej, jak se tam s ním budou domlouvat, když i my mu rozumíme dost špatně. No, ono to nějak dopadne…

Začátek prázdnin jsme strávili u Dufína na chalupě, tradičně nám ze začátku pršelo, ale přežili jsme. Martina našla cestou na protrženou přehradu (místní říkají familierně „protrženka“) krásného hřiba, kterého jí všichni záviděli.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..