Náckové dostali po čuni

    Vcelku nečekaný průběh měla sobotní pieta na památku Křišťálové noci v Praze, která byla velmi silně zmedializovaná díky chystanému pochodu nácků přes židovskou čtvrť. Nácků bylo málo, antifašistů hodně, policie profesionální, navíc se do ulic vydaly stovky lidí, kterým se zrovna nezamlouval nápad nácků pochodovat kolem synagog.


Bylo velmi potěšující sledovat, jak jindy velmi „hrdinní“ hololebci (to když jde třeba o to v přesile zmlátit někoho bezbranného) mají strach a utíkají se schovat do policejních aut.  Kdyby měli v hlavě alespoň drobet nějaké inteligence, tak by možná věděli, že jejich idol Hitler poslal jejich předchůdce do plynu nedlouho po obsazení Čech a Moravy, protože je prostě nepotřeboval. A navíc pro něj byli jakožto Slované podobně podřadná rasa, jako třeba židé. Ale chtějte po blbečkovi, aby něco takového pochopil.
Druhá strana bojůvek, antifašisti, byla početnější a vedle pronásledování nácků dělala také velmi „solidní“ bordel v celém centru. Naštěstí byli policajti v pohotovosti a včas je zpacifikovali.
Jak trefně napsal Ondřej Neff, vize společenského uspořádání nemá dobrá ani jedna skupina, takže musíme doufat, že náckové i anarchisté zůstanou v menšině.
Potěšující byla účast politiků v centru města, byť náš hrdinný prezident se v čelo protináckovského voje nakonec nepostavil. Otázkou ovšem zůstává, jak by to celé dopadlo, kdyby náckové měli pár křesel v parlamentu a blížila se prezidentská volba? No, představte si v Lánech namísto samolibě se tlemícího Grebeníčka vyholeného nácka v bomberu a je to. Prostě politický kšeft je nade vše, to musí jít nějaká morálka stranou. Když je potřeba naplnit své ego a získat vysněný prezidentský úřad, to je nezbytné i něco málo obětovat a za Grebeníčkem a dalšími rudými bratry (či náckem a jeho bratry, dosaďte dle libosti) v uctivém úklonu přijít. Stačí se mrknout, kdo z politiků přijde na 1. máje demonstrovat proti komunistům. Až na Topolánka většinou nikdo… A přitom si troufám říci, že z této strany nám hrozí daleko větší nebezpečí, než od pár hololebných křiklounů…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..