O zubu Médi Bédi a drobnému nedorozumění

Přední světový rafter a ozdoba všech mejdanů, večírků, rautů, plesů a pohřbů Méďa Béďa z klubu KV 125 se v těchto dnech podrobil nepříjemné operaci v jedné z pražských nemocnic. Tým špičkových chirurgů mu tam za globálního umrtvení vyndával jeden zub. K celé této situaci ovšem podle zjištění našich investigativců vůbec nemuselo dojít.
Rafter Méďa Béďa se totiž dostavil na pravidelnou kontrolu svého chrupu ke svému stomatologovi, aby zjistil, zda se bublinky od šampaňského a agresivní kyseliny z kaviáru nepodepisují nějakým zásadně nevhodným způsobem na jeho dokonalém úsměvu celebrity. Po zevrubné prohlídce ústní dutiny mistra pádla pronesl doktor poznámku, že se mu jeden zub zrovna moc nezdá. „Ty krávo! No to mi ho teda vyndej!“ zněla reakce překvapeného Médi. Konsternovaný doktor se v první chvíli nezmohl na odpověď, neboť se o fotbal a kauzu žižkovského manažera Horníka pranic nezajímá a ani Čtvrtníčkovo zpracování tématu korupce ve fotbale mu nic neříká.
Situaci ovšem zachránila pohotová a praktická sestra, která využila chvíle stomatologova zaváhání a se slovy „Důležitý jsou body. Podstatný jsou body a na všechno ostatní se vyser! Hlavní jsou body a je jedno jak!“ začala vyplňovat umístěnku do špitálu za účelem umístění Médi tam a vyndání jeho zubu, což přinese ordinaci pár bodíků zpeněžitelných u zdravotní pojišťovny.
Celá situace tedy nakonec dobře dopadla, nicméně lze to využít jako určité memento pro ostatní.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..