Tak mám další tričko!!!

tricko1.jpg Minulej pátek jsem slavil dva měsíce od příchodu na tento svět a je pochopitelné, že to musel můj tatík oslavit taky. Jako na zavolanou se zrovna ten večer konal koncert Hudby Praha na Deltě, která se bohužel bude zavírat. No a abych na to měl nějakou památku, když už jsem tam nemohl jít, tak mi táta přinesl tričko Hudby Praha podepsané od všech členů (Jamajko díky!) A pokud vás zajímají detaily, jak to tam tak nějak plus mínus probíhalo, tak si přečtěte následující řádky, které tatík na toto téma sesmolil.
Na Deltu šla docela početná skupinka lidí – Kája, Jirka, André, Mário a ještě dva jeho kámoši. Sraz byl v hospodě, kde neměli vůbec nic k jídlu, tak jsme tam s Andrém zbodli alespoň poslední sáček takových těch slaných sušenek, co vypadají jako sušené rohlíky nakrájené na kolečka. Zbytek hladu jsme vyřešili zvýšenou konzumací pivního moku. Mariovi, který sondoval situaci mobilem, jsme poradili, že na hlad by měl asi vyzkoušet nějaký jiný lokál, což taky udělal.
Vojta s tričkemNějak se nám nedaří odejít z hospody, takže nestíháme úvodní song, ale což, nějak to přežijeme. Delta není narvaná k prasknutí, což je dobré, páč se nemusíme prodírat extrémními davy, což nemám rád. Koncert je prostě super, jako ostatně vždycky. Plzeňská dvanáctka nám chutná, takže nic není naopak a my si to užíváme opravdu do dna.
Po koncertě zakupuji jedno červené tričko, které mi Jamajka ochotně nechává podepsat od všech lidí z Hudby Praha a Vojta tak má další garderobu do svého bohatého šatníku. No a pak si je třeba dát ještě jedno pivko a můžu se vydat na cestu k domovu. Kája má tentokrát kliku, v rámci vzpomínání na staré časy to má se vším všudy, tedy i s noclehem u táty, který bydlí hnedle vedle. Tož tak.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..