Vody s dětičkama 2008

Jelikož a protože bude za chvíli léto, nezbyde nám nic jiného, než vyrazit někam na dovolenou k vodě a na vodu. Mám určitou představu, jak by to celé mělo proběhnout, záleží ovšem na tom, zda se domluvíme na nějakém větším počtu účastníků. Bude se jednat o následující akce:

O víkendu 7. června bychom zavítali na Soumarský most. Jednak oslavíme moje narozeniny, a druhak si užijeme pěkný víkend. O programu ještě není jasno, nastíním zde určité možnosti, které se nabízejí: Celý úsek ze Soumaráku na Lipno je pro menší děti typu kojenec moc dlouhý. Martina s Vojtou na vodu zcela určitě nepůjdou, mohli by přes Pěknou dojet na Lipno během dne autem. Se staršími dětmi by se dala udělat kratší varianta po vodě z Pěkné na Lipno případně delší varianta ze Soumaráku na Lipno s tím, že by se v případě nouze skončilo v Pěkné. Raft zcela jistě nevezmu, na horní část Vltavy se s ním snad ani nesmí. Jsem ale ochoten s nějakým méně zdatným vodákem a jeho dětmi vodu sjet.
Někdy v červenci bychom jeli na vodu na nějaký prodloužený víkend – to jest od čtvrtka odpoledne do neděle. Někdo mi říkal, že nemůže v srpnu, ale už nevím, kdo to byl. Předběžně proto dávám k diskusi poslední červencový víkend 26.-27. Vzal bych raft, na který bychom naložili děti (a pustili je po proudu dolů 😉 ), podle potřeby bycho mohli vzít i nějakou kánohéhu, neboli kánoi. Martina s Vojtou by se opět přemisťovali autem. Potřeboval bych ale vědět, kdo pojede a pokud někdo řekne, že pojede, tak aby skutečně jel. Je jasný, že děti můžou omarodit ze dne na den, ale byl bych dost nerad, kdybych sehnal raft a další věci a nakonec se na to všichni vybodli. Taky je třeba počítat s tím, že raft je gumová záležitost a v řece je spousta nepořádku, o který se může trhnout. Oprava není levná záležitost, tak abyste pak nebyli překvapeni, že po vás budu požadovat několikamístné sumy 🙂
Své návrhy, zajímavosti, podnětné připomínky, aktuality, poznámky a vtipné glosy pište do diskuse 🙂 Tož tak.

1 komentář u „Vody s dětičkama 2008

  1. Na mne je to jeste trochu daleko a nerad davam slovo ktere mam problem splnit. Pripadny termin potvrdim co nejdriv hned jak si budu jist. Ahoj! Ahoj! Ahoj!

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..