Prodloužený víkend U Němečků v Dobré

U NěmečkůZabukovali jsme několik pokojů v hospodopenzionu U Němečků v Dobré na Šumavě kousek od Soumarského mostu na prodloužený víkend 2.-5. října, pojedeme tam za účelem cykloturistiky, pěšoturistiky a pochopitelně nezřízeného hodování v místní restauraci, která je prostě úžasná. Pokud by se chtěl někdo přidat, není problém, jen je asi třeba neotálet až do konce září, pak už by tam taky nemuselo být v nějakém normálním pokoji pro méně než dvadcet lidí místo.

Víkend je prodloužený ve smyslu, že tam budeme od čtvrtka, volno není, je třeba vzít si dovolenou na zotavenou, maminy vegetující si na mateřské dovolené si další dovolenou brát nemusí, jednu již mají 😉 Přijde mi zbytečné se táhnout hafo kilometrů kvůli sobotě a kousku neděle, proto tedy ten čtvrtek.

Účast a rozvržení pokojů vypadá následovně: dvoulůžkáč – Štětkovic, čtyřlůžkáč Kolmani+ táta s Hankou, pětilůžkáč Dandyovi a Novákovic z Práglu, srub (pět postelí) Novákovic z Brna plus kdosi (Čvanča?). Bude potřeba zaplatit nějakou zálohu, dám vědět.

Další záležitosti budeme řešit, až nastane jejich čas. Tož tak.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..