Marek Bureš je zde!

Marek Bureš
Marek Bureš

Je to tady, stalo se to už ve čtvrtek minulý týden, a já jsem se o tom nezmínil, což je ostuda, takže to jdu napravit. Jak již mnozí ví, manželé Burešovi si pořídili synka Marka, který se krátce po porodu mohl pochlubit mírou 51 cm a váhou 3,770 kg. Ke svému příchodu na svět si Marek vybral čtvrteční podvečer.

03Martina se v pátek po poledni vydala do Motola pozdravit novopečenou matku i novorozeného syna, takže pořídila i nějakou tu fotku. Já jsem se v noci k půlnoci vydal kamsi na Prahu 6 do hospody, aby si připil s novopečeným panem otcem. Z toho ovšem fotky nemám, což je asi dobře 😉 Pozitivní ovšem je, že jsem objevil další pěknou knajpu, jejíž jediné (a pravda, dost podstatné) mínus tkví v tom, že to mám dost z ruky a že se tam asi několik dlouhých let nepodívám. Každopádně procházka noční Prahou 6 s následným přejezdem taxíkem na Prahu 5 a následně Prahu 1 s návazností na tramvajový přesun na Prahu 4 byla příjemným osvěžením.

Šťastná matka (vpravo nahoře), dítě (zda stejně šťastné, nevíme, ale snad jo :-) ) vlevo doleLeč zpět k Markovi. Doufáme, že se mu bude tady na světě v rámci možností líbit a že bude vydělávat hodně peněz, absolvuje několik předních světových univerzit s červeným diplomem, užije si hafo skvělejch mejdanů, sbalí fůru fešnejch bab a i v jiných ohledech si bude užívat života, seč to půjde. Tož tak.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..