Světová premiéra posádky K2 Kolman – Kolman

02 Slavnostní premiéra perspektivní deblové posádky Kolman Vojta – Kolman Vítek se uskutečnila v neděli na závodech v Černožicích. Byly to Vítkovy první závody a obstál v nich na výbornou – dojel pokaždé do cíle 🙂 Kromě závodů K2 jel ještě dvoustovku sólo. Vojta jel 200, 500 a 2000m a ještě 2x 500m na deblu s Vítkem.

FOTKY

Ten po zjištění, že pojede i dvoustovku sám za sebe začal propadat panice, že neví, kudy má jet a že netrefí do cíle. Uklidnil jsem ho, že Labe v Černožicích není zrovna veletok a že cestu do cíle určitě najde.

Počasí nám přálo, kluci měli s sebou kola, takže si užili i trochu cyklistiky. Kluky jsme přihlásili i do závodu 2 sourozeneckých dvojic, což Vítek skoro obrečel, protože na mnohem starší sourozenecké dvojice neměli šanci. Navíc ostatní lodě udělaly po startu nepříjemné vlny, což mu na klidu a pohodě taky nepřidalo. Ale zvládli to 🙂

Potkal jsem tam Marka Zárubu, se kterým jsem se kdysi seznámil v Troji na kanále a jehož synátor jezdí rychlost. Líčil mi, jak ho pobavilo, když dorazil se závodníky do Černožic a kluci se hned z auta vyřítili podívat se na vodu. Což absolutně nechápal, protože na rychlostních závodech (na rozdíl od slalomu, kde je trať pokaždé jiná) je ta voda všude stejná.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..