Historka o plakátu a pavoukovi

Stala se mi onehdá v neděli taková historka, která dokumentuje nedisciplinovanost pavouků u nás v baráku a jejich naprostou neochotu ke spolupráci. Protože jsem se rozhodl, že jí sepíšu, tak si jí můžete přečíst 🙂
Potřeboval jsem přidělat na zeď takovej háček, abych mohl na něj pověsit plakát s želvama, kterej jsme měli pověšenej dole ve sklepě na záchodě. Nemuselo to bejt nějak v nějakým konkrétním místě, tak jsem to nějak extra neřešil. Vzal jsem plakát, přiložil ho na zeď držeje ho za provázek, na kterým visí, a tak jsem zjistil, kde by bylo nejlepší zatlouci háček. Abych si to ale zapamatoval, tak jsem si na zdi určil jako orientační bod pavouka, který zrovna dlel několik centimetrů nad místem, kde jsem potřeboval háček zatlouci.
Položil jsem plakát na zem, vzal háček a kladívko, přitloukl háček, odložil kladívko a pověsil plakát. Pochopitelně, že byl špatně umístěn a nezakrýval takovej flek na zdi, kterej jsem chtěl, aby zakrýval. Kurňa, to ten pavouk nemohl s tím popolezením chvíli počkat?!?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..