Návštěva v Krasolesí

O minulém víkendu jsme se stavili na víkend v Krasolesí. Jel s námi rovněž Dandy s Justýnkou a v sobotu se objevil i Kája s Lindou a Terkou. Takže nás tam byla hromada a jak trefně a věcně správně poznamenala Valuška, každý dospělý tam byl buďto tatínek, nebo maminka.
Justýnka se velmi rychle rozkoukala, a když pak v sobotu dorazila ještě Terka, udělaly si dívky v pokoji pěkné diskošou. Valuška dostala dodatečně k vánocům encyklopedie, kde hnedle našla údaje o krokodýlech a začala řešit, kde žijou a koho a jak žerou. Obzvláště obrázek, jak krokodýl žere klokana měl velký úspěch.
Vojta zase dostal pěknou kachénku pískací do vany, takže jí někdy doufám budeme moci otestovat. I když nemáme tu vanu.
V neděli při odjezdu jsme zjistili, že nemůžeme odjet, neboť náš nový vůz má vybitou baterku. Sjel jsem tedy bratrovým vozem do Košetic pro startovací kabely a při té příležitosti jsem vyslovil podiv, jak se jeho vrak v dezolátním technickém stavu může ještě vůbc pohybovat na silnici, rozjet, zabrzdit či zatočit. Po nastartování jsme se konečně vydali směr Praha.
Fotky z tohoto pěkného výletu na venkov mezi dělný lid živící se manuální dřinou při opečovávání zdomácnělé zvěře hodíme na net v dohledné době. Tož tak.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..