Jak to bude s vodou a Soumarákem

Asi tak před drahnou dobou několika měsíců jsem rozhodl, a nyní to dávám v plen, páč jsem se k tomu dřív nedokopal. Takže: Na Soumarák pojedeme první víkend v červnu 5.-7., program obvyklý, to jest voda, kola, brusle, pěšky… Detaily se doladí během času a taky bude záležet na počasí. Na vodu jedeme 30.7.-2.8. a budeme se plavit asi po Berounce, ale taky možná někde jinde (ale spíš ne, nicméně stát se to může 🙂 ).
Teď nějaký detailnější info. Na Soumaráku se za sjezd od letoška platí 150 kaček za hlavu, tak s tím počítejte. Tahat na vodu děti mladší čtyř-pěti let mi přijde jako kravina, řekl bych, že je to nebude příliš bavit, ale můžu se mýlit. Dojde tedy k nějakému dělení nikoliv zrn od plev, ale výpravy na vodáky a nevodáky. Je tedy pravděpodobné, že druhou noc budeme spát v Peci, ale to jsou detaily, které je teď zbytečné řešit, když se ani neví, kdo pojede a co tam bude chtít dělat.
Voda se pojede na raftu(ech) (to platí pro děti, bezdětní pojedou na čem chtějí), záleží, kolik bude lidí a dětí. Tempo bude volné až hrůza, nebudeme dětičky týrat celodenním pobytem na vodě, když jsou tam tak príma bufáče a další atrakce 🙂 V posledních letech se nám osvědčila Berounka, ale není to dogma, uvidíme, jak bude voda, klidně pojedeme jinam (kromě Vltavy, kam jet odmítám). Pokud chcete jet na raftu s dětma, tak mi to dejte vědět dopředu, jinak budete mít smůlu, páč odmítám na poslední chvíli někde lítat a shánět člun 🙂 To je zatím vše, případné dotazy rád zodpovím 🙂 Tož tak.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..